КОЛЕДЕН КРУИЗ - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ / CELESTYAL CRUISES

Круиз
11 дни / 10 нощувки
17.12.2022
от 1895.20 лв.
Дата Цена Запитване
17.12.2022 от 1895.20 лв. Запитване
Програма
Маршрут на круиза
Ден Пристанище Пристига Заминава
Събота Атина (Пирея), Гърция - 15:00
Неделя Солун, Гърция 08:00 15:00
Понеделник Измир, Турция 09:00 17:00
Вторник Родос, Гърция 08:00 14:00
Сряда Лимасол, Кипър 07:30 12:30
Четвъртък Александрия, Египет 07:00 -
Петък - 13:00
Събота Хайфа, Израел 09:00 -
Неделя - 16:00
Понеделник В открито море
Вторник Атина (Лаврион), Гърция 08:30 -
 


Цените са в евро на човек за съответния тип каюта
Цените са валидни за нови резервации направени до 31.03.2022 г.
 
Настаняване
Тип каюта
Цени в евро на човек
за съответния тип каюта
IA 969 €
IB 1059 €
IC 1109 €
XA / XBO 1119 €
XB 1149 €
XC 1209 €
XD 1259 €
SBJ 1899 €
S 2049 €
SB 2319 €
SG 2669 €
3-ти/4-ти възр. в каюта 899 €
3-то/4-то дете 2-11,99 г. в каюта 499 €
бебе 0-1,99 г. в каюта 379 €
Доплащане за единична каюта 30 %
Доплащане за единична каюта тип сюит 70 %
Бонуси по програмата,
включени в цената
Екскурзия в Александрия
и екскурзия в Лимасол
Други

Допълнителна информация:

 • Celestyal Cruises ще изисква задължителна ваксинация за гости на 12 и повече години или сертификат за преболедуване със срок на валидност 3 месеца на всички круизи през 2022 г. За гости на възраст от 6 до 11 години се изисква отрицателен бърз тест за антиген COVID в рамките на 48 часа преди качването (освен ако не са напълно ваксинирани). Ще се спазват всички преобладаващи протоколи на ЕС Healthy Gateway.
 • При резервация се заплаща капаро в размер на 125 евро на каюта, доплащане до 45 дни преди датата на заминаване.
 • При резервация за дата с по-малко от 45 дни до датата на отпътуване - се дължи цялата сума, веднага след потвърждението!
 • Анулации и неустойки:
  – До 90 дни преди тръгване – без неустойка;
  – 89 до 46 дни преди тръгване – размерът на внесения депозит;
  – 45 или по-малко дни преди тръгване или при неявяване на борда – 100% от цената на круиза
 • "Интерлакс" препоръчва сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване" - максимум до 5 дни след сключване на договора. Информация относно условията и тарифите по тази застраховка ще намерите - ТУК
За откриване на бордна сметка се ползва регистрираната кредитна или дебитна карта от пътуващите (приемат се Visa, MasterCard и American Express) или се депозира вноска в брой.
 
 • Качването на кораба става само със задграничен паспорт с валидност 6 месеца!
 

Описание на кораба:

 
Брой пътници: 1800
Брой екипаж: 590
Последна година на реновация: 2020 г.
Тонаж: 53 тона
Ширина: 31 метра
Дължина: 221 метра
Скорост: 19.50 възела
Електрическо напрежение: 220 V

Круизният кораб Celestyal Crystal е пуснат е за пръв път във вода през 1980 г. Той е един от любимите кораби на всички хора, които са пътували поне веднъж с него. Със своите маршрути ще Ви отведе на невероятни пътешествия до гръцките острови и Турция. Подходящ е за дълги и релаксиращи круизи за цялото семейство. Той предоставя безопасно пътуване и удовлетворява всички нужди и желания на своите гости.

Цялото описание на кораба и каютите ще намерите тук - ЦЪК.

Описание на типовете каюти:

 
Категория IA
Вътрешна каюта с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, радио, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина и тоалетна, сешоар; Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 3. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

 

Категория IB 
Вътрешна каюта с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, радио, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина и тоалетна, сешоар; Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 4 и 5. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

 
Категория IC
Вътрешна каюта с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, радио, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина и тоалетна, сешоар; Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 6 и 7. Максимален брой пасажери в каютата: 4.
 
 
Категория XA
Външна каюта за двама с кръгъл илюминатор с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 2. Максимален брой пасажери в каютата: 4.
 
 
Категория XB
Външна каюта за двама с кръгъл илюминатор с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 3, 5 и 6. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

  
Категория XBO
Външна каюта за двама с панорамен прозорец и с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 6. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

  
Категория XD
Външна каюта за двама с панорамен прозорец с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 6 и 7. Максимален брой пасажери в каютата: 4.


  
Категория XС
Външна каюта за двама с панорамен прозорец с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно; телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ кабина и тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти и 4-ти пътник на допълнителни койки. Разположение на дек 3 и 4. Максимален брой пасажери в каютата: 4.

 
 
Категория S
Сюит с с 2 отделни легла с възможност да бъдат събрани в едно двойно, канапе, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с вана, тоалетна, сешоар, 2 прозореца. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 6. Максимален брой пасажери в каютата: 3.
 
 
Категория SG
Малък апартамент с две отделни или едно двойно легло, канапе, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с душ-кабина или вана, тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 6. Максимален брой пасажери в каютата: 3.
 
 
Категория SB
Малък апартамент с балкон, две отделни или едно двойно легло, канапе, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с вана, тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 7. Максимален брой пасажери в каютата: 3.

 
Категория SBJ
Малък апартамент с балкон,две отделни или едно двойно легло, телевизор, телефон, сейф, климатик, баня с вана, тоалетна, сешоар. Възможност за настаняване на 3-ти пътник на канапето. Разположение на дек 6 и 7. Максимален брой пасажери в каютата: 3.


 
 • Круиз по посочения маршрут;
 • Настаняване в избрания вид каюта;
 • 10 нощувки на борда на база All Inclusive; Закуска, обяд, вечеря, следобеден снак и нощен бюфет. Ол-инклузив с пакети напитки: Blue Package (за възрастни - включва алкохол) и White Package (за деца - без алкохол) във всички барове и ресторанти на борда. Лица до 18 г. не могат да консумират алкохол на борда;
 • Екскурзия в Александрия - "Класически Кайро" с включен обяд (ALX01);
 • Екскурзия в Лимасол (LIM01);
 • Такса обслужване;
 • Пристанищни такси;
 • Дневна анимация и вечерни шоу програми;
 • Ползване на басейн, шезлонги, хавлии, фитнес;
 • почистване на каютите - 2 пъти дневно.
 • Транспорт от/до пристанището;
 • Медицинска застраховка извън борда на кораба /освен, ако не сте участник от провежданите от кораба мероприятия, като екскурзия например/
 • Разходи от личен характер.