Събития
В 
New Wave Holidays работи висококвалифициран и амбициозен екип от специалисти с дългогодишен опит и познания в областта на туризма, с персонално отношение и внимaние към най-малките детайли.
 
Ние имаме отлични дългогодишни отношения с най-добрите хотели, ресторанти и зали в София и страната и директни договори на ексклузивни цени с над 350 хотела в България и Гърция (градски, СПА, морски и планински).
 
Това ни позволява да предложим конкурентни цени, като гарантираме качествено обслужване със специално внимание към всеки детайл, логистична и професионална помощ от нашия мотивиран екип и гъвкави оферти според изискванията по отношение на бюджета и включените услуги. 
  • Планиране и организиране на Вашите корпоративни събития, бизнес пътувания и почивките на Вашите служители и техните семейства;
  • Цялостна организация на фирмени мероприятия – международни изложения, конференции, семинари, обучения, тиймбилдинги в страната и в чужбина;
  • Хотелско настаняване и туристически програми на Ваши служители, партньори и клиенти, пътуващи в България и извън страната;
  • Самолетни билети – редовни линии, нискобюджетни и чартърни компании;
  • Трансфери, рент-а-кар, транспортни услуги и атракции по света;
  • Медицински застраховки при пътуване, визови услуги; 
Като наш корпоративен партньор Вие винаги ще получавате специални оферти и преференциални цени за почивки в страната и чужбина, от които можете да се възползвате неограничено със семейството, с приятелите или колегите си.
 
Добавете към социалните бонуси на Вашите служители възможността да се възползват от специалните условия по нашите програми за почивки и екскурзии или им подарете ваучер за почивка или наградно пътуване.
 
Доверете се на нашия опит при организирането на следващите Ви мероприятия и пътувания!

Вълнуващо е да сме част от организацията на неповторимото събитие на BNI Bulgaria -Търси Талант 2022