За нас

 НЮ УЕЙВ ХОЛИДЕЙЗ е модерният Български туроператор, който обединява всички предимства на туристическия бранш и Ви предлага избрани пакети за хотелско настаняване на най-добри цени и условия , специално селектирани за Вас. Ние сме Вашият нов любим партньор за почивки и пътувания в България и чужбина.

      Използваме най-иновативна технология за предлагане на туристически услуги и обединяване опита и визията на туристическата и телевизионната индустрия, за да можем да Ви осигурим уникални пакетни почивки с добавена стойност и бонуси, които можете да откриете само при нас. С нашите ТВ ОФЕРТИ на принципа на Flash Sales (мигновена продажба) ще можете да „хванете” момента, в който за кратък период от време, да закупите най-изгодния пакет на значително по-ниска цена от обичайната и винаги с разнообразен специален  бонус за Вас.

      Само при нас можете да пакетирате в реално време самолет, хотел и трансфер и за минути да сравните всички най-добри предложения и да изберете най-подходящото за Вас. Технологията ни Ви позволява буквално за минути сами да анализирате , сравните и изберете почивка във всяка точка на света с полет от България на най-добрата цена на пазара. Или да се възползвате от най-добрите пакетни почивки в България в специално подбрани хотели на най-високо ниво на обслужване и удобства.

      Доверявайки се на Ню Уейв Холидейз, Вие се доверявате на себе си и ставате част от бъдещето на туристическите услуги – най-добри оферти и цени , динамично пакетиране на самолети и хотели, записване и потвърждаване на резервациите в реално време – само няколко клика на мишката и Вашата почивка във Всяка точка на България и по света вече е реалност.

      ХОТЕЛТВ ООД е с основен предмет-туроператорска, туристическа агентска дейност и с главната цел-да представя и развива богат избор от туристически и пътнически продукти на българския и чуждестраните туристически пазари.

ХОТЕЛТВ ООД е собственик на New Wave Holidays, който предлага и поддържа туристически, информационни, комуникационни и резервационни системи за туристически услуги и съдържа предложения, информация и услуги на тема пътувания.

     

ЗА ХОТЕЛТВ ООД:

Юридическо наименование: ХОТЕЛТВ ООД
ЕИК/ПИК: 204530165
Данъчен номер за регистрация по ЗДДС: BG204530165
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1124, район р-н Средец, ул. Янтра No 12, ет. 1
Адрес за кореспонденция с НАП на територията на страната: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София  1124, район р-н Средец, ул. Янтра No 12, ет. 1
Адреса, на който упражнява дейността: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), гр. София, кв.Лозенец, ул.Любата 12, офис 2
Телефон и електронна поща, за осъществяване на пряка и навременна връзка: 0876 521 864 и 0876 004 123, office@newwave.bg
Притежавани удостоверения и регистрации:
* Удостоверение за регистрация № PK-01-7729 на Министерството на туризма за извършване на туроператорска и туристическа агентска дейност.
* Удостоверение за Администратор на лични данни, вписано в „ Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с индетификационен № 428287, издадено от Комисия за защита на личните данни, България.
* Застрахователна полица за профисионалния риск
Информация за органа, осъществяващ контрол върху дейността: Министерство на туризма, Комисия за защита на потребителите.