Круизи Азия - NEWWAVE.BG

НАЙ-ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ  НАЙ-ЕВТИНИ КРУИЗИ ПРЕЗ 2020 и 2021 В АЗИЯ

Най-добрите маршрути до всяка точка на света – отдайте се на изобилието от приключния на борда на Princess Cruises

Лого - круизна компания Princess Cruises

Описание на круизна компания - Princess Cruises

 

Има поне 5 причини да плавате с Princess Cruises:

 1. Най-добрите круизни маршрути – компанията получила 12 пъти наградата за най-добър маршрут. Топ дестинацията е Аляска – благодарение на  Princess  Аляска оживява: природата и дивият живот; легендите за Златната треска и колонизаторите; градовете-наследници на Британската класика и пасторалните севернии пейзажи. Идва ред на круизите до Азия, до Далечния Изток – едно духовно пътуване към древните цивилизации и екзотичните подправки; до Австралия и Нова Зеландия, за които Princess e  круизна компания N 1- епични пейзажи, култури и местен чар, наред със златни плажове, световни иградове и фолклорни традиции. Добавяме очарованието на Круиизте до Хаваите и Карибите, Новият ссвят и Културата на Мексико, Света на легендите, историят и културата на Стария континент.
 2. Задълбочени брегови екскурзии – културно-исторически турове, запознаване с местните, кулинарни изживявания, екскурзии за малки групи
 3. Открития в  Морето – съвместно с Discovery   и Анимал Планет заедно ще Ви отведем до приключенията на на морския свят.
 4. Кулинарни изкушения – неустоимо гурме изживяване на борда на кораба, багодарение на изкусните  Master Chefs  или угощение в духа на местните традиции
 5. Празници и   фестивали – на борда на кораба ще празнувате по невероятен начин Вашите рождени дни, годишнини, медени месеци...

Вижте всички оферти до края на 2021 в ЕВРОПААЗИЯ,  КАРИБИ, АФРИКА, АЛЯСКА, ЮЖНА АМЕРИКААВСТРАЛИЯ,  ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ , ОКОЛОСВЕТСКИ

 

Да вкусите света с най-изисканата кухня на борда и да обиколите най-отдалечените екзотични острови от Френска Полинезия – всичко това само с Oceania Cruises!

Светът чака да го откриете и най-добрият начин да го направите е от борда на елегантните кораби на Oceania Cruises. Уникалните маршрути Ви отвеждат до най-вълнуващите световни дестинации. Regatta, Insignia, Nautica, Sirena, Marina, Riviera -  луксозни и създаващи интимност, допълнена от изисканаата кухня, вдъхновена от  Мастър Шеф Жак Пепен.

Достъпните цени са още едно от предимствата на Oceania Cruises – можете да се насладите на чаша вино, да сърфирате в Интернет и да се включите в богатите брегови екскурзии.

С какво са различни Oceania Cruises:

 • Голям избор от ресторанти без резервации на място и без допълнително заплащане
 • Гурме кухня, под погледа на Мастер Шеф Пепен
 • Епикурейски маршрути, включващи кулинарни турове
 • Удостоени с награди маршрути до повече от 400 дестинации
 • Нощни обиколки на градовете и продължителен брегови престой
 • Луксозни кораби за малък брой пасажери – от 684 до 1250 гости
 • Изключително индивидуално обслужване
 • Лежерна, неангажираща обстановка, сякаш сте в познатия Ви кънтри клуб
 • Специални услуги в  Canyon Spa Club

 

 • Корабите на Oceania Cruises са с идеални пропорции и могат да акостират на малки бутикови пристанища и в крайбрежни селца, недостъпни за по-големите круизни кораби. Oceania Cruises не са претъпкани, а създават усещането за домашен уют и интимност, допълнени от вниманието към всяко ястие, приготвено специално за вас. В Океания няма и следа от масовка, тук всичко е според личните потребности на пасажерите. Обстановката е непринудена, не е нужно да носите смокинг или бална рокля; гостите се чувстват спокойни и отпочинали сякаш са в познатия си клуб.
 • Корабите са като дом в морето – всеки апартамент или качта са оборудвани със специално легло, гарантиращо най-добрата почивка Prestige Tranquility Bed. Безплатно във вашия хладилник всеки ден получавате безалкохолни напитки и вода; на ваше разположение е 24ч рум сервиз без допълнителни такси, комплимент от Bulgari, частен Spa club,  Wi-fi.
 • Основни атракции на борда на корабите са кулинарните курсове, библиотеката в английски стил, грандиозни спектакли, джаз-вечери, танци, казино в стил Монте Карло, голф, тенис-корт, гост лектори на различна тематика, винени дегустации, арт-ателиета.

 

КРУИЗ АЗИЯ – ALL CRUISE

КРУИЗ АЗИЯ

 

круиз азия 1 мечтаната почивка
Круиз Азия - Насладете се на почивката си
Круиз азия винаги е една прекрасна възможност за незабравимо приключение, когато става въпрос за обиколка на дестинации около моретата и океаните – това безкрайно пространство, което всъщност е невъзможно да бъде обходено в своята цялост. Но с круиз азия можете да се докоснете до толкова много история, забележителности, традиции, места, култури, религии, че няма да Ви липсва абсолютно нищо! Има различни дестинации за круиз азия, които биват предпочитани от туристите. Разнообразието е огромно, изборът – много богат. И все пак, особено предпочитани в почти всеки круиз азия са дестинации като Китай, Япония, Сингапур, Индонезия, Тайланд и Виетнам. Не бива да се впускате в мечтания от Вас круиз азия, без преди това да сте се запознали по-основно с особеностите и основните характеристики на този континент. Всъщност, Азия е най-населеният и голям континент на земята, заемащ около 30% от сушата с население над 4 милиарда души – около 60% от човешката популация. За един круиз азия, трябва да знаете, че континентът е с пряк излаз на цели три океана – Арктичния на север, Тихия на изток и Индийския на юг – което е една изключително благоприятна предпоставка за осъществяването на определен круиз азия. С традиционния и качествен круиз азия Вие ще имате уникалната възможност да се запознаете отблизо с атмосферата на цял един различен свят. Един круиз азия, например, ще Ви даде невероятната възможност да се срещнете отблизо с най-различни религии като авраамически и дхармически религии. Факт е, че от този континент тръгват всички световни религии. Но възможностите на круиз азия са много повече. Круиз азия ще Ви срещне и с хора, които са част от различни езикови групи – в Азия се говорят над 20 от 30 най-говорени езика в света. Над 220 милиона души владеят арабски, макар една немалка част от използващите го са в Африка. С круиз азия ще можете да се срещнете очи в очи с толкова интересни неща! Едно от тези интересни неща е и историята на азиатския континент.
круиз азия 2 мечтаната почивка
Круиз Азия - направи резервация и отиди
Традиционният круиз азия ще Ви предостави шанса да се срещнете и с нея – от изключително интересните и постоянно променящи се отношения през вековете между Азия и Египет, та чак до историческата съдба на асирийците и вавилонците в региона. Преди да се впуснете във Вашия незабравим круиз азия, нека да направим някои географски доуточнения, за да улесним обстановката и бъдещия Ви избор на мечтания от Вас круиз азия. На запад Азия има огромна връзка с Европа, която образува на-голямата земна суша, позната като Евразия. Когато избирате Вашия круиз азия е хубаво да знаете също така, че Азия е свързана на югозапад с Африка с небеизвестния Суецки канал, а на юг, в Индийския океан, се намират трите най-големи континентални полуострова – Арабски, Индостан и Индокитай. Границата с Европа не може да бъде строго определена, но може да се прекара една мислена линия от Урал, през р. Емба, Каспийско море, Кавказ, Черно море, Босфора, Мраморно море, Дарданелите и Егейско море. Обикновено всеки круиз азия е съпътстван от изключително качествено обслужване на избрания от вас кораб, сериозен лукс и приятна компания. Всеки круиз азия може да има различна продължителност – това зависи от Вашите предпочитания и желания, както и, разбира се, от конкретните възможности на съответните компании в тази сфера. Едно е сигурно – круиз азия е онова приключение, което ще преобърне живота Ви! Изберете круиз азия!

 

КРУИЗ АЗИЯ В ALL CRUISE - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Нашата платформа allcruise.bg е част от един български туроператор, който е много модерен и се развива с изключително сериозни темпове - „Ню Уейв Холидейз”. Туроператор, който се е специализирал в предлагането на пътувания, почивки и настанявания в хотели както у нас, така и в чужбина. За да може желаният от Вас круиз азия да стане максимално бързо и лесно реалност, на нашия сайт Вие можете да направите своя избор от на практика безбройни възможности. Можете да търсите, намерите и резервирате предпочитания от Вас круиз азия за цели 24 месеца напред – ние сме първата българска платоформа, която предлага нещо подобно. Но това е само началото. За да се осъществи на практика Вашият перфектен круиз азия, ние от allcruise.bg Ви даваме шанса да избирате от над 4500 оферти по целия свят в реално време, както и от над 15 от най-значимите и известни компании в бранша. Но и това не е всичко. За мечтания от Вас круиз азия ние Ви предлагаме индивидуални и организирани пакети. Освен това, нашите оферти за всички круизи, не само за круиз азия, са най-изгодните и добрите, които можете да намерите – до -50% от каталожните цени.

КРУИЗ АЗИЯ В ALL CRUISE – ТОП ОФЕРТИ, ДЕСТИНАЦИИ, ФЕЙСБУК

Когато говорим за най-изгодните и добри оферти за круиз азия, за Ваше улеснение сме обособили на сайта ни отделна категория, в която можете да намерите актуални топ оферти за най-разични круизи, включително и круиз азия. Понякога именно тук може да се намира най-подходящия за Вас круиз азия. Освен сайта ни, ние от allcruise.bg постоянно актуализираме най-изгодните и добри оферти от целия свят за най-различни крузи, в това число и круиз азия, и на нашата фейсбук страница. Имате възможност да получавате допълнителна информация за всеки круиз азия и от категорията ни „Дестинации”, особобена отново за Ваше улеснения на сайта ни.

 

КРУИЗ АЗИЯ В ALL CRUISE

 

круиз азия 3 мечтаната почивка
Круиз Азия - незабравимо изживяване
Единственото, което трябва да направите, за да осъществите онзи круиз азия, за който винаги сте мечтали, е да посетите allcruise.bg. Когато става въпрос за круизи и в частност за круиз азия ние сме най-подходящата платформа за Вас като туристи – работим изключително бързо, организирано и качествено. Сбъднете мечтите си с круиз азия! Първата българска платформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате круизи и в случая – круиз азия, търсейки сред множество изгодни и добри оферти от целия свят в реално време, при това са цели 24 месеца напред, е тук само и единствено, за да сбъдне Вашите желания. Защото изживяването круиз азия е нещо, което много трудно би могло да се поддаде на описание – просто трябва да изживеете поне един круиз азия и да му се насладите максимално.

 

 

 

 

КРУИЗ АЗИЯ
КРУИЗ АЗИЯ В ALL CRUISE - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
КРУИЗ АЗИЯ В ALL CRUISE – ТОП ОФЕРТИ, ДЕСТИНАЦИИ, ФЕЙСБУК
КРУИЗ АЗИЯ В ALL CRUISE

 

Вижте още

 

ПРИЕМАМ БИСКВИТКИТЕЗа да Ви представим нещата по-добре, този сайт използва бисквитки. Използвайки тази страница Вие се съгласявате с използването на бисквитки. В публикуваната политика за бисквитките може да прочетете и да научите за използването им. Вижте политиката за