Екскурзии Малдиви

Полезна информация за Малдиви

Малдиви
Малдивите са късчета земя, което ни пренасят в Рая. Островите ще ви оставят буквално без дъх, омагьосани и запленени от чистата им и неподправена екзотична красота. Тюркоазната прозрачна вода, белите пясъци, екзотичните палми и блаженото спокойствие ще ви пренесат в един вълшебен и съвършен свят, далеч от рутината на ежедневието.

Почивката на Малдивите ще ви зареди с мечтаните спокойствие и релакс. През деня, можете да правите тен под ласките на жаркото слънце, отмаряйки блажено в хамак с чаша екзотична напитка в ръка. Любителите на гмуркането, ще бъдат изненадани от неповторимите емоции и приключения, които ги очакват под водата. Там долу, се крие един наистина вълшебен свят, до който си заслужава да се докоснете. Всъщност Малдивиските острови са едно от най-привлекателните места за подводно гмуркане в света. Подводният свят е изключително богат, водите през цялата година са топли около 27 градуса, а видимостта във водата понякога надвишава 50 м. Във всеки курорт на островите е изграден център за подводно гмуракне, където любезни професионални инструктори дават напътствия на начинаещи и напреднали. Уиндсърфингът е също много добре развит на островите и тези, които тепърва мечтаят да усетят тръпката от този спорт, могат спокойно да се доверят на професионалните учители.

За да разнообразите почивката си, ви препоръчваме да се възползвате от някои от предлаганите ексурзии – посещение на столицата Мале, както и полудневни или дневни екскурзии до необитаеми екзотични острови или рибарски селища. Вечерта ви очаква среща с вкусната местна кухня на фона на романтичен залез и красива нощна екзотика.